//
you're reading...
Retetele lui Claudiu

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun.

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc fara os, feliata 720 g fructe de padure 120 g otet de mere 160 ml ulei de masline 40… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti din: ceafa de porc, zahar, sos de soia, castraveti, usturoi, ardei iute, alune, rosii cherry, ardei gras, ulei, suc de lamaie, sare, piper, anason si ulei de susan. Ingrediente: ceafa porc cu os, feliata 880 g zahar 80 g… 

Read more »

Carnati de porc in aluat

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj. Ingrediente: carnati de porc 650 g mustar 80 g ou 1 buc. aluat foietaj 400g   Mod de preparare: Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa… 

Read more »

Carnati de porc la gratar in mat de oaie

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de cirese

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc 880 g sos demi-glace 150 ml rozmarin 5 g ulei 150 ml compot de cirese 800 g sare si piper dupa gust   Mod de preparare:… 

Read more »

Muşchi de porc în foitaj

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 500 muschi de porc 400 g ciuperci 1 ou 1/2 pahar cu vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa boia dulce ulei… 

Read more »

Terina din picioare de porc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de terina din picioare de porc din: picioare de porc, morcovi, ceapa, foi de dafin, patrunjel, usturoi, gelatina, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 2 morcovi 2 cepe 3 foi de dafin 1 legatura de patrunjel 8 catei de usturoi 1 pliculet cu gelatina boabe de… 

Read more »

Pulpa de porc cu sos de legume

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc in sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 5 catei de usturoi 2 foi de dafin cimbru sare piper pentru sos: 2… 

Read more »

Muschi dulce acrisor cu legume coapte

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi dulce acrisor cu legume coapte din: cotlet de porc, dovlecei, ardei grasi, ceapa miere, mustar, vin rosu, otet balsamic, rozmarin, coriandru, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 dovlecei 3 ardei grasi 5 cepe mici 4 linguri cu miere 2 linguri cu mustar 2 linguri… 

Read more »

Pulpa de porc invelita in slanina

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc invelita in slanina din: pulpa de porc, slanina, vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, cimbrisor si rozmarin. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 4-5 fasii groscioare de slanina 500 ml vin alb zeama de la o lamaie sare piper proaspat macinat 5-6 fire de cimbrisor proaspat… 

Read more »

About cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

RSS Ultimele retete

  • Reteta zilei: Paste cu sparanghel si rosii 24/07/2014
    Paste cu sparanghel si rosii din: rosii cherry, usturoi, ulei de masline, zahar, sare de mare, piper, busuioc, nuci de pin, paste, sparanghel, parmezan, branza. Ingrediente pentru rosiile uscate: 20 rosii cherry, taiate jumatati 3 catei de usturoi 1-2 lingurite de ulei de masline 1 varf de cutit de zahar 1 varf de cutit sare de mare Piper proaspat macinat 4 […]
    bucataras12 bucataras123
  • Reteta zilei: Salata cu tofu si ciuperci 22/07/2014
    Salata cu tofu si ciuperci din: salata creata, tofu, ciuperci, sos de soia, otet, ulei de masline, seminte de susan. Ingrediente: 1 salata creata 1 cutie de tofu, cuburi 1 cutie ciuperci sos de soia otet ulei de masline seminte de susan   Mod de preparare: Se fierbe salata in apa cateva minue, apoi se scurge. Tofu se amesteca cu sos de soia si se fierbe pana […]
    clau
  • Friptura de gasca cu sos de rosii 22/07/2014
    Friptura de gasca cu sos de rosii din: gasca, rosii, ceapa, morcovi, telina, piper boabe, sare, ulei, vin alb, zahar. Ingrediente: 1 gasca de 3-3,5 kg 1 kg rosii 1 ceapa 2 morcovi 1 telina piper boabe sare 1 cana mica ulei 50 ml vin alb 1-2 linguri zahar Mod de preparare: Gasca bine curatata, spalata si stearsa o sarezi putin si o ungi cu ulei. O asezi intr- […]
    bucataras12 bucataras123
  • Rulada de muschi de vitel 22/07/2014
    Rulada de muschi de vitel din: muschi de vitel, cascaval, spanac, oua, ierburi de provence, ardei copt, boia iute, sare, piper. Ingrediente: 700 g muschi de vitel 150 g cascaval ras 100 g spanac fiert 2 oua 3 linguri ierburi de provence 2 ardei copti 1 lingura boia iute sare piper Mod de preparare: Cascavalul il amesteci cu un ou intr-un bol. La fel si spana […]
    bucataras12 bucataras123
  • 9 Supe simple si gustoase 22/07/2014
    Supe simple si gustoase: Supa crema de morcovi cu crutoane Supa crema de morcovi cu crutoane din: morcovi, ceapa, cartofi, ardei, sare, piper macinat, ulei de masline, crutoane cu mujdei de usturoi, patrunjel, smantana de post. Ingrediente: 500 g morcovi… Read more » Reteta zilei: Supa de cartofi dulci cu creveti Supa de cartofi dulci cu creveti din: creveti […]
    clau
  • Prajitura cu foi si visine 22/07/2014
    Prajitura cu foi si visine din: miere, cacao, zahar, ulei, bicarbonat de sodiu, ou, faina, lapte, suc de lamaie, amidon, esenta de rom, unt, visine. Ingrediente pentru foi:  2 linguri miere 2 linguri cacao 100 g zahar 5 linguri ulei 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 ou 350 g faina 1-2 linguri lapte suc de lamaie Ingrediente pentru crema: 500 ml lapte 50 g am […]
    bucataras12 bucataras123
  • Mancarica de ficatei 22/07/2014
    Mancarica de ficatei din: ficatei de pui, morcovi, ceapa, ciuperci, rosii, pasta de tomate, usturoi, ardei iute, pudra curry, busuioc, marar, sare, piper, ulei, cartofi, orez, malai. Ingrediente: 500 g ficatei de pui 2 morcovi 4 cepe 300 g ciuperci 3 rosii 1 lingura pasta tomate 1 capatana de usturoi 1 ardei iute mic 1/2 lingurita pudra curry busuioc marar v […]
    bucataras12 bucataras123
  • Reteta zilei: Quinoa cu sparanghel si verdeata 22/07/2014
    Quinoa cu sparanghel si verdeata din: sparanghel, ulei de masline, ceapa, usturoi, quicoa, vin alb, supa de legume, busuioc, patrunjel, parmezan, rosii uscate in ulei, sare, piper. Ingrediente: ½ buchet sparanghel, maruntit 3 linguri ulei de masline ½ ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 ceasca quinoa ½ ceasca vin alb sec 2 ¼ -2 ½ cesti supa de legume ½ […]
    clau
  • Ciorba de peste taraneasca 22/07/2014
    Ciorba de peste taraneasca din: peste, ceapa, morcovi, ardei, radacina de telina, pasta de rosii, orez, ulei de floarea soarelui, sare, bors, patrunjel, leustean. Ingrediente: 1 kg peste 1 ceapa 1-2 morcovi 1 ardei rosu 1/2 radacina telina 2 rosii sau pasta de rosii 2 linguri orez 2-3 linguri ulei de floarea soarelui sare 1 l bors 1 legatura patrunjel si leu […]
    clau
  • Tocana din carne de vitel fiarta in bere 22/07/2014
    Tocana din carne de vitel fiarta in bere din: carne de vitel, ceapa, ciuperci, morcovi, bere neagra, otet, ulei, faina, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne de vitel 2 cepe 5 ciuperci 400 g morcovi 1/2 l bere neagra 1 lingura otet 3 linguri ulei 2 linguri faina 1/2 lingurita cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Speli carnea, o usuci intre ser […]
    clau
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.