//
you're reading...
Retetele lui Claudiu

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun.

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc fara os, feliata 720 g fructe de padure 120 g otet de mere 160 ml ulei de masline 40… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti din: ceafa de porc, zahar, sos de soia, castraveti, usturoi, ardei iute, alune, rosii cherry, ardei gras, ulei, suc de lamaie, sare, piper, anason si ulei de susan. Ingrediente: ceafa porc cu os, feliata 880 g zahar 80 g… 

Read more »

Carnati de porc in aluat

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj. Ingrediente: carnati de porc 650 g mustar 80 g ou 1 buc. aluat foietaj 400g   Mod de preparare: Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa… 

Read more »

Carnati de porc la gratar in mat de oaie

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de cirese

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc 880 g sos demi-glace 150 ml rozmarin 5 g ulei 150 ml compot de cirese 800 g sare si piper dupa gust   Mod de preparare:… 

Read more »

Muşchi de porc în foitaj

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 500 muschi de porc 400 g ciuperci 1 ou 1/2 pahar cu vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa boia dulce ulei… 

Read more »

Terina din picioare de porc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de terina din picioare de porc din: picioare de porc, morcovi, ceapa, foi de dafin, patrunjel, usturoi, gelatina, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 2 morcovi 2 cepe 3 foi de dafin 1 legatura de patrunjel 8 catei de usturoi 1 pliculet cu gelatina boabe de… 

Read more »

Pulpa de porc cu sos de legume

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc in sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 5 catei de usturoi 2 foi de dafin cimbru sare piper pentru sos: 2… 

Read more »

Muschi dulce acrisor cu legume coapte

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi dulce acrisor cu legume coapte din: cotlet de porc, dovlecei, ardei grasi, ceapa miere, mustar, vin rosu, otet balsamic, rozmarin, coriandru, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 dovlecei 3 ardei grasi 5 cepe mici 4 linguri cu miere 2 linguri cu mustar 2 linguri… 

Read more »

Pulpa de porc invelita in slanina

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc invelita in slanina din: pulpa de porc, slanina, vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, cimbrisor si rozmarin. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 4-5 fasii groscioare de slanina 500 ml vin alb zeama de la o lamaie sare piper proaspat macinat 5-6 fire de cimbrisor proaspat… 

Read more »

About cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

RSS Ultimele retete

  • Reteta zilei: Vafe de casa, cu dulceata 23/05/2015
    Vafe de casa, cu dulceata din: lapte batut, oua, zahar, esenta de vanilie, sare, unt, praf de copt, faina, dulceata.  Poate te intereseaza si: Vafe cu ciocolata si sirop de cirese Vafe Vafe cu branza Vafe cu bacon   Ingrediente: 2 cesti lapte bătut 2 ouă 1/4 cani zahăr 1/2 linguri esenta de vanilie 1/2 lingurite sare 6 linguri unt 1 lingura praf de copt 2 ce […]
    bucataras12 bucataras123
  • Biban de mare cu vinete, dovlecel si sos de portocale 23/05/2015
    Biban de mare cu vinete, dovlecel si sos de portocale din: biban de mare, dovlecel, roşii, vinete, ceapă,  usturoi, sare, piper, ulei de măsline, rozmarin, portocale, smântână, unt, Ingrediente: 1 biban de mare de aproximativ 3 kg 600 g de dovlecel 600 g de roşii 600 g de vinete 100 g de ceapă 1 căţel de usturoi sare piper ulei de măsline rozmarin 5 portocal […]
    Cristi Marius
  • Spata de vitel cu ciuperci si spanc 23/05/2015
    Spata de vitel cu ciuperci si spanc din: spată de viţel, suc de la friptura de viţel, sos Bechamel,  brânză rasă, paste cannelloni, ciuperci, spanac, roşii ciorchine, mălai, cimbru sozmarin, sare, ulei de măsline extravirgin. Ingediente: 500g de spată de viţel 500g de suc de la friptura de viţel 200g de sos Bechamel 100 g de brânză rasă 150 g de paste cannel […]
    Cristi Marius
  • Frigarui de curcan cu capsuni si miere 23/05/2015
    Frigarui de curcan cu capsuni si miere din: file de piept de curcan, ardei iute, sos de soia, miere, oţet aromat, ulei, căpşuni, frunze de păpădie tânără sau rucola. Ingrediente: 400 g file de piept de curcan 1 ardei iute 4 linguri sos de soia 1 lingură miere 4 linguri oţet aromat 2 linguri ulei 500 g căpşuni frunze de păpădie tânără sau rucola Mod de prepar […]
    Cristi Marius
  • Prajitura cu capsuni, menta si martipan 23/05/2015
    Prajitura cu capsuni, menta si martipan din: unt moale, zahăr, sare, ou, faina, amidon, praf de copt, masă de martipan, zahăr pudră, gem de căpşuni, gelatină, smântână, lămâie verde, căpşuni, frisca, menta. Ingrediente: 200 g unt moale 200 g zahăr sare 4 ou 125 g făină 125 g amidon 2 linguriţe praf de copt 300 g masă de marţipan 100 g zahăr pudră 6 linguri g […]
    Cristi Marius
  • Burta si bacon in alaut 23/05/2015
    Burta si bacon in alaut din: usturoi, pătrunjel, ceapă, cuişoare, foi de dafin, cimbru, vin alb, sare de mare, piper, arei iute, foaie de aluat minune, ou. Ingrediente: 1 căţel de usturoi tocat 1 mâna pătrunjel 1 ceapă tăiată felii 2 cuişoare 2 foi de dafin 1 praf cimbru 200 ml vin alb sare de mare şi piper proaspăt măcinat 1 ardei iute tocat 1 foaie de alua […]
    Cristi Marius
  • Tort de castane cu banane si ciocolata 23/05/2015
    Tort de castane cu banane si ciocolata din: făină de castane, lapte, ulei, banană, ou, zahăr, praf de copt, ciocolată amăruie. Ingrediente: 300 g făină de castane 450 ml lapte 2 linguri ulei 1 banană 1 ou 120 g zahăr 2 linguriţe praf de copt 100 g ciocolată amăruie Mod de preparare: Se amestecă făina de castane cu praf de copt şi apoi cu lapte, ulei, za­hăr […]
    Cristi Marius
  • Gulas de vita cu chimen si maghiran 23/05/2015
    Gulas de vita cu chimen si maghiran din: carne de vită, ceapă, ulei, bulion, boia dulce, ardei capia, delikat de legume, apă fierbinte, boabe ienibahar, chimen, foi de dafin, maghiran, ardei iuti. Ingrediente: 1 kg carne de vită 1 kg ceapă 125 ml ulei 1,5 linguri bulion 1 lingură boia dulce 3 ardei capia 3 linguri delikat de legume 1,5 l apă fierbinte 3 boab […]
    Cristi Marius
  • Tarta cu visine, lamaie si vanilie 23/05/2015
    Tarta cu visine, lamaie si vanilie din: făină, unt, zahăr, oua, lamaie, extract de vanilie, praf de copt, gem de visine, migdale. Ingrediente: 500 g făină 200 g unt + un voal pentru tapetat 200g zahăr 2 ouă întregi şi 2 gălbenuşuri coaja de la o lămâie câteva picături extract de vanilie 1/2 plic praf de copt Pentru umplutură: gem de vişine migdale tocate Mod […]
    Cristi Marius
  • Cum se prepara Cremă de dovlecei cu ciuperci (VIDEO) 23/05/2015
    Cremă de dovlecei cu ciuperci: Cum se prepara Cremă de dovlecei cu ciuperci:
    clau
Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.