//
citești...
Retetele lui Claudiu

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun.

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc fara os, feliata 720 g fructe de padure 120 g otet de mere 160 ml ulei de masline 40… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti din: ceafa de porc, zahar, sos de soia, castraveti, usturoi, ardei iute, alune, rosii cherry, ardei gras, ulei, suc de lamaie, sare, piper, anason si ulei de susan. Ingrediente: ceafa porc cu os, feliata 880 g zahar 80 g… 

Read more »

Carnati de porc in aluat

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj. Ingrediente: carnati de porc 650 g mustar 80 g ou 1 buc. aluat foietaj 400g   Mod de preparare: Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa… 

Read more »

Carnati de porc la gratar in mat de oaie

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de cirese

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc 880 g sos demi-glace 150 ml rozmarin 5 g ulei 150 ml compot de cirese 800 g sare si piper dupa gust   Mod de preparare:… 

Read more »

Muşchi de porc în foitaj

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 500 muschi de porc 400 g ciuperci 1 ou 1/2 pahar cu vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa boia dulce ulei… 

Read more »

Terina din picioare de porc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de terina din picioare de porc din: picioare de porc, morcovi, ceapa, foi de dafin, patrunjel, usturoi, gelatina, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 2 morcovi 2 cepe 3 foi de dafin 1 legatura de patrunjel 8 catei de usturoi 1 pliculet cu gelatina boabe de… 

Read more »

Pulpa de porc cu sos de legume

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc in sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 5 catei de usturoi 2 foi de dafin cimbru sare piper pentru sos: 2… 

Read more »

Muschi dulce acrisor cu legume coapte

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi dulce acrisor cu legume coapte din: cotlet de porc, dovlecei, ardei grasi, ceapa miere, mustar, vin rosu, otet balsamic, rozmarin, coriandru, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 dovlecei 3 ardei grasi 5 cepe mici 4 linguri cu miere 2 linguri cu mustar 2 linguri… 

Read more »

Pulpa de porc invelita in slanina

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc invelita in slanina din: pulpa de porc, slanina, vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, cimbrisor si rozmarin. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 4-5 fasii groscioare de slanina 500 ml vin alb zeama de la o lamaie sare piper proaspat macinat 5-6 fire de cimbrisor proaspat… 

Read more »

Anunțuri

Despre cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS Ultimele retete

  • Clatite sarate cu branza 20/10/2017
    Clatite sarate cu branza din: faina, lapte, oua, ulei, unt, crema de branza, ceapa, marar. Ingrediente: 200 g făină 400 ml lapte 2 ouă 30 ml ulei 20 g unt topit 1 vârf de cuţit de sare 200 g cremă de brânză 2 fire de ceapă verde 1 legătură de mărar   Mod de preparare: […]
    bucataras 2
  • Ciorba a la grec cu dovlecei 20/10/2017
    Ciorba a la grec cu dovlecei din: ceapa, ulei, dovlecei, oua, smantana, faina, orez, lamaie, morcovi, telina, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg dovlecei 2 cepe 50 ml ulei 3 gălbenuşuri 2 l supă de oase 200 ml smântână 50 g făină 50 g orez 100 ml zeamă de lămâie 2 morcovi 1 ţelină mijlocie 1 […]
    bucataras 2
  • Pulpe de pui la tigaie cu sos 20/10/2017
    Pulpe de pui la tigaie cu sos din: pulpe de pui, salata, rosii, ceapa, ulei, sare, piper, boia. Ingrediente: 4 pulpe de pui boia sare piper salată verde (garnitură) roşii cherry (garnitură) ceapă (garnitură) ulei Pentru sos: 200 ml iaurt gras 1/2 lămâie 1 cană frunze de mentă   Mod de preparare: Curăţă pulpele şi spală-le […]
    bucataras 2
  • Fasole aromata cu carne 20/10/2017
    Fasole aromata cu carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc împănată o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]
    bucataras 2
  • Placinta cu legume si cascaval 20/10/2017
    Placinta cu legume si cascaval din: faina, ulei, drojdie, oua, vinete, broccoli, rosii, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 2 linguri ulei 120 ml apă 1/2 linguriţă sare o linguriţă zahăr 1/2 plic drojdie uscată Pentru umplutură: 2 ouă 2-3 felii vinete 5 bucheţele broccoli 3 roşii mici 50 g caşcaval sare […]
    bucataras 2
  • Paste cu branza topita 20/10/2017
    Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci proaspete 50 g unt 250 ml smântână de gătit un cub brânză topită sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între […]
    bucataras 2
  • Crap cu smantana si usturoi 20/10/2017
    Crap cu smantana si usturoi din: file de crap, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de crap 300 ml smântână 2 căţei de usturoi zeama de lămâie sare si piper ulei verdeaţă   Mod de preparare: Asezonează pestele cu sare şi piper. Rumeneşte-l pe ambele părţi într-o tigaie nonaderentă, în puţin ulei. Scoate-l […]
    bucataras 2
  • Reteta zilei: Sos cald de usturoi 20/10/2017
    Sos cald de usturoi din: unt, usturoi, crema de branza, lapte, parmezan, piper, sare. Ingrediente:  4 linguri unt 3 catei usturoi, tocat 240gr cremă de branza 1 cană lapte 90gr parmezan ½ linguriță piper negru 1 praf sare     Mod de preparare: Se topește untul într-o cratiță medie. Adaugati usturoi si gatiti timp de […]
    bucataras
  • Salam de biscuiti cu nuca romaneasca 20/10/2017
    Salam de biscuiti cu nuca romaneasca din: biscuiti, margarina, nuca, ciocolata, zahar, cacao. Ingrediente: 250 g biscuiţi 150 g margarină 1 cană miez de nucă 100 g ciocolată 2 linguri zahăr 1 lingură cacao 1 lingură esenţă de rom 4 linguri zahăr pudră   Mod de preparare: Se rup biscuiţii bucăţi şi se amestecă cu […]
    bucataras 2
  • Panna cotta cu afine 20/10/2017
    Panna cotta cu afine din: smantana, zahar, vanilie, afine. Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 3 foi de gelatină 80 g zahăr 1 păstaie de vanilie menta 200 g afine 100 g zahăr   Mod de preparare: Pune gelatina la înmuiat în puţina apă pentru câteva minute. Fierbe smântână lichidă 15 minute împreună cu zahărul, conţinutul păstăii […] […]
    bucataras 2