//
citești...
Retetele lui Claudiu

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun.

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc fara os, feliata 720 g fructe de padure 120 g otet de mere 160 ml ulei de masline 40… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti din: ceafa de porc, zahar, sos de soia, castraveti, usturoi, ardei iute, alune, rosii cherry, ardei gras, ulei, suc de lamaie, sare, piper, anason si ulei de susan. Ingrediente: ceafa porc cu os, feliata 880 g zahar 80 g… 

Read more »

Carnati de porc in aluat

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj. Ingrediente: carnati de porc 650 g mustar 80 g ou 1 buc. aluat foietaj 400g   Mod de preparare: Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa… 

Read more »

Carnati de porc la gratar in mat de oaie

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de cirese

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc 880 g sos demi-glace 150 ml rozmarin 5 g ulei 150 ml compot de cirese 800 g sare si piper dupa gust   Mod de preparare:… 

Read more »

Muşchi de porc în foitaj

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 500 muschi de porc 400 g ciuperci 1 ou 1/2 pahar cu vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa boia dulce ulei… 

Read more »

Terina din picioare de porc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de terina din picioare de porc din: picioare de porc, morcovi, ceapa, foi de dafin, patrunjel, usturoi, gelatina, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 2 morcovi 2 cepe 3 foi de dafin 1 legatura de patrunjel 8 catei de usturoi 1 pliculet cu gelatina boabe de… 

Read more »

Pulpa de porc cu sos de legume

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc in sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 5 catei de usturoi 2 foi de dafin cimbru sare piper pentru sos: 2… 

Read more »

Muschi dulce acrisor cu legume coapte

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi dulce acrisor cu legume coapte din: cotlet de porc, dovlecei, ardei grasi, ceapa miere, mustar, vin rosu, otet balsamic, rozmarin, coriandru, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 dovlecei 3 ardei grasi 5 cepe mici 4 linguri cu miere 2 linguri cu mustar 2 linguri… 

Read more »

Pulpa de porc invelita in slanina

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc invelita in slanina din: pulpa de porc, slanina, vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, cimbrisor si rozmarin. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 4-5 fasii groscioare de slanina 500 ml vin alb zeama de la o lamaie sare piper proaspat macinat 5-6 fire de cimbrisor proaspat… 

Read more »

Despre cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS Ultimele retete

  • Placinta cu carne din Quebec 29/04/2017
    In casele din regiunea franceză a Canadei, Ajunul Crăciunului nu ar fi la fel fără o plăcintă aromată, umplută cu carne, care se mănâncă după slujba de la miezul nopţii. Fiecare regiune din Quebec are propria versiune a acestei plăcinte aurii, cu crustă dublă, care se prepară din cele mai simple ingrediente. Se foloseşte carne […]
    bucataras 2
  • Carnati picanti 29/04/2017
    Tunisienii şi marocanii au fost primii care au preparat acest cârnat picant. Astăzi, el a devenit o specialitate clasică a măcelăriilor din partea de vest a bazinului mediteraneean, răspândindu-se chiar până în Germania. Cârnatul Merquez se prepară de regulă din carne de miel (spată) şi se umple în intestine de miel, fiind, astfel, mai subţire […] […]
    bucataras 2
  • Carnati nemtesti 28/04/2017
    Măcelarii germani care au inventat cârnatul Frankfurter, în anii 1860, i-au dat numele oraşului lor natal. De dimensiuni mai reduse faţă de carnaţii clasici, această variantă timpurie era preparată din carne de porc şi avea un gust fin, nefiind condimentată. De-a lungul vremii, Frankfurter-ul a devenit chintesenţa cârnaţilor serviţi în chiflă. Deşi combinaţi […]
    bucataras 2
  • Fondue 28/04/2017
    Moda de a găti fondue a ajuns la apogeu în anii ’70, popularitatea acestui fel de mâncare cunoscând un reviriment în ultima vreme, pe măsură ce o nouă generaţie a descoperit această modalitate încântătoare de a împărţi mâncarea cu cei apropiaţi. Fondue înseamnă în traducere „topit”, iar bourguignonne „unt”. Un fondue, ca fel de mâncare, […] […]
    bucataras 2
  • Salata cu morcovi si afine 28/04/2017
    Salata cu morcovi si afine din: morcovi, ulei de susan, lamaie, suc de portocale, afine, susan, seminte de floarea soarelui, piper, sare.
    bucataras 1
  • Painici cu cascaval si carnaciori 28/04/2017
    Painici cu cascaval si carnaciori din: faina, lapte, drojdie, ulei, sare, zahar, carnaciori, cascaval, lapte, ou.
    bucataras 1
  • Shortcakes de casa cu capsuni 28/04/2017
    Shortcakes de casa cu capsuni din: capsuni, vanilie, zahar, smantana. Ingrediente: 1 kg căpşuni, curăţate şi tăiate în sferturi 65 g zahăr 250 ml smântână dulce grasă 50 ml smântână fermentată 1/2-2 linguriţe zahăr pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 6 shortcakes   Mod de preparare: Căpşunile se pun într-un castron. Se presară cu zahăr […] […]
    bucataras 1
  • Ciocolata calda cu frisca si cacao 28/04/2017
    Ciocolata calda cu frisca si cacao din: ciocolata, lapte, frisca, zahar, cacao. Ingrediente: 100 g ciocolată semidulce de cea mai bună calitate 450 ml lapte 75 ml frişca groasă 1 linguriţă zahăr pudră pudră de cacao neîndulcită sau scorţişoară măcinată, pentru servit     Mod de preparare: Incălziţi ciocolata şi laptele într-o cratiţâ cu fund […] […]
    bucataras 1
  • Cocktail Kir Royale 28/04/2017
    Kir este un cocktail de vin, obţinut prin amestecarea unei linguri de cassis (lichior de coacăze negre) cu un pahar de vin alb sec. Reţeta este originară din Burgundia, unde a primit numele unui primar al oraşului Dijon, Felix Kir, care obişnuia să ofere această băutură la recepţii internaţionale, pentru a promova două dintre produsele […]
    bucataras 1
  • Sambuca 28/04/2017
    Sambuca este numele unei băuturi alcoolice produse la Roma şi în împrejurimi, o băutura limpede şi tare, aromatizată cu un amestec de bcabe negre de soc european şi seminţe de anason. Are un gust dulce, înzepător şi o textură vâscoasă. Sambuca se distinge de alte băuturi alcoolice italiene prin ritualul specific de servire. Băutorul experimentat […] […]
    bucataras 2