//
you're reading...
Retetele lui Claudiu

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 10 Retete cu carne de porc pentru Craciun.

10 Retete cu carne de porc pentru Craciun

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc fara os, feliata 720 g fructe de padure 120 g otet de mere 160 ml ulei de masline 40… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de soia si salata de castraveti din: ceafa de porc, zahar, sos de soia, castraveti, usturoi, ardei iute, alune, rosii cherry, ardei gras, ulei, suc de lamaie, sare, piper, anason si ulei de susan. Ingrediente: ceafa porc cu os, feliata 880 g zahar 80 g… 

Read more »

Carnati de porc in aluat

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta simpla si delicioasa de carnati de porc in aluat din: carnati de porc, mustar, ou si aluat foitaj. Ingrediente: carnati de porc 650 g mustar 80 g ou 1 buc. aluat foietaj 400g   Mod de preparare: Cârnatii se gatesc pe gratar pe toate partile timp de 2 minute Se lasa sa… 

Read more »

Carnati de porc la gratar in mat de oaie

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml… 

Read more »

Ceafa de porc cu sos de cirese

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc 880 g sos demi-glace 150 ml rozmarin 5 g ulei 150 ml compot de cirese 800 g sare si piper dupa gust   Mod de preparare:… 

Read more »

Muşchi de porc în foitaj

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 500 muschi de porc 400 g ciuperci 1 ou 1/2 pahar cu vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa boia dulce ulei… 

Read more »

Terina din picioare de porc

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de terina din picioare de porc din: picioare de porc, morcovi, ceapa, foi de dafin, patrunjel, usturoi, gelatina, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 2 morcovi 2 cepe 3 foi de dafin 1 legatura de patrunjel 8 catei de usturoi 1 pliculet cu gelatina boabe de… 

Read more »

Pulpa de porc cu sos de legume

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc in sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 5 catei de usturoi 2 foi de dafin cimbru sare piper pentru sos: 2… 

Read more »

Muschi dulce acrisor cu legume coapte

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de muschi dulce acrisor cu legume coapte din: cotlet de porc, dovlecei, ardei grasi, ceapa miere, mustar, vin rosu, otet balsamic, rozmarin, coriandru, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 dovlecei 3 ardei grasi 5 cepe mici 4 linguri cu miere 2 linguri cu mustar 2 linguri… 

Read more »

Pulpa de porc invelita in slanina

10 Retete cu carne de porc pentru CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc invelita in slanina din: pulpa de porc, slanina, vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, cimbrisor si rozmarin. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 4-5 fasii groscioare de slanina 500 ml vin alb zeama de la o lamaie sare piper proaspat macinat 5-6 fire de cimbrisor proaspat… 

Read more »

About cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

RSS Ultimele retete

  • Douazeci de Retete pentru Petreceri 26/08/2016
    Retete pentru Petreceri: Reteta zilei: Fructe de mare in sos de smantana Fructe de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.   Ingrediente: 1 ceapa 2 fileuri de peste 3-4 calamari 1 kg de creveti, scoici Smantana 2 catei de usturoi Patrunjel sare si piper […]
    clau
  • Old Fashioned 26/08/2016
    Old Fashioned Ingredients: 50 ml Bourbon, 2 dashes Angostura Bitters, 1 dash Orange Bitters, 1 bar spoon Sugar, Orange peel How to make a OLD FASHIONED: Begin by chilling rocks glass with ice and soda water. Add 1 bar spoon of sugar into mixing glass. Add 2 dashes of Angostura bitters and 1 dash of […]
    clau
  • How to Make Simple Roast Chicken (VIDEO) 26/08/2016
    Simple Roast Chicken                 How to Make Simple Roast Chicken     Pofta buna!
    Alex Torek
  • Reteta zilei: Prajitura cu prune si inghetata 26/08/2016
    Prajitura cu prune si inghetata din: faina, scortisoara, nucsoara, sare, unt, zahar, ou, esenta de vanilie, lapte, prune, ingheatata. Ingrediente:  1 1/2 cani faina 1 1/2 lingurite praf de copt 1 linguriță scorțișoară 1/4 linguriță nucșoară sare 1/2 linguriță 8 linguri unt 1 cana plus 2 linguri de zahar 1 ou 1 linguriță esenta de […]
    Cris Cris
  • Friptura rece de pasare 26/08/2016
    Friptura rece de pasare din: friptura de pasare, oua, franzela, otet, capere, dafin, ulei, patrunjel. Ingrediente: friptură de pasăre 5 ouă o franzelă oţet de tarhon capere o foaie de dafin untdelemn pătrunjel verde   Mod de preparare: Orice bucată din friptura de pui, clapon sau curcan o tăiem in felii subtiri. Luăm o franzeluţă inmuiată […]
    Corina Corina
  • Briose cu sirop de artar 26/08/2016
    Briose cu sirop de artar din: faina semiintegrala, drojdie, ricotta, ulei de nuca, sirop de artar, fistic, unt. Ingrediente: 150 g faină semiintegrală 1/2 pliculeţ de drojdie de bere 150 g brânză ricotta 3 linguri ulei de nucă 6 linguri sirop de arţar 2 ouă 2 linguri sâmburi de fistic întregi unt pentru forme Mod de […]
    Alex Torek
  • Meridon de orez cu pui 26/08/2016
    Meridon de orez cu pui din: orez, unt, oua, pui, morcovi, patrunjel, ceapa, cuisoare, sare. Ingrediente: 300 g orez 200 g unt 8 ouă 2 pui morcovi pătrunjel o ceapă cuişoare supă de vita sare   Mod de preparare: Orezul îl spălăm cu apă rece, după aceea îl fierbem în supă de vită (supa o […]
    Corina Corina
  • Budinca cu fistic 26/08/2016
    Budinca cu fistic din: agar-agar-, lapte de soia, zahar de mesteacan, apa de trandafiri, fistic. Ingrediente: 2 g agar-agar 500 ml lapte de soia 50 g zahăr de mesteacăn 2 linguri apă de trandafiri 2 linguri fistic nesărat mărunţit   Mod de preparare: Turnaţi laptele, zahărul şi agar-agar într-o cratiţă. Amestecaţi, daţi în clocot, apoi […]
    Alex Torek
  • Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde 26/08/2016
    Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde din: pepeni, sirop de artar, lamaie verde. Ingrediente: 2 pepeni mici 3 linguri de sirop de arţar 1 lămâie verde   Mod de preparare: Luaţi trei benzi de coajă de pe lămâie. Puneţi-le într-o cratiţă mică cu apă clocotită timp de 30 de secunde, scurgeţi, repetaţi operaţia cu […]
    Alex Torek
  • Pui prajiti in pesmet 26/08/2016
    Pui prajiti in pesmet din: pui, ou, faina, pesmet, untura, sare. Ingrediente: 3 pui un ou făină pesmet untură sare   Mod de preparare: Curăţăm 3 pui, îi tăiem în patru bucăţi astfel, încât să răsucim sub o aripă pipota şi sub alta ficatul. Ii dăm cu sare şi îi lăsăm să stea o 1/2 […]
    Corina Corina
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.