//
citești...
Targuri

Picanterii de Bucuresti – 1/3 iunie 2012

Picanterii de Bucuresti te duce inapoi in timp, pe vremea cand negustorii dichisiti isi etalau podoabele si bunataturile care mai de care pe strazile Micului Paris.
Aceeasi atmosfera boema, de bon goût te asteapta la Picanterii de Bucuresti– targul Bucurestiului de altadata: pe acordurile muzicii de odinioară, cu negustori veritabili, ce te vor ademeni cu obiecte de arta deosebite si produse lucrate manual, decoratiuni, haine vintage si cadouri, cu expozitii de arta (tablouri, fotografii, etc.), cu tematica ,,Bucurestiul interbelic”.

Targul va avea loc, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – Bd. I. C. Bratianu nr. 2, staţia de metrou Universitate). A treia editie se desfasoara de vineri,  1 iunie, pana duminica, 3 iunie. Va asteptam cu drag!

Anunțuri

Despre cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS Ultimele retete

  • Poale-n brau cu mere 27/07/2017
    Poale-n brau cu mere din: faina, unt, drojdie, lapte, oua, sare, vanilie, branza, gris, mere. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faină 100 g unt 50 g drojdie proaspătă 300 ml lapte 4 gălbenuşuri 150 g zahăr 1/2 linguriţa sare esenţă de vanilie Pentru umplutură: 350 g branza de vaci 2 gălbenuşuri 4 linguri smântână 2 […]
    bucataras 2
  • Chiftele umplute cu branza 27/07/2017
    Chiftele umplute cu branza din: carne, paine, oua, mozzarella, usturoi, oregano, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 370 g carne tocată amestec 2 felii pâine un ou 100 g mozzarella o linguriţă pudră de usturoi o linguriţă oregano uscat 1 linguriţă sos picant o ceapă 1/2 legătură pătrunjel ulei pentru prăjit sare piper   Mod […]
    bucataras 2
  • Prajitura cu iaurt si caramel 27/07/2017
    Prajitura cu iaurt si caramel din: oua, zahar, faina, unt, praf de copt, vanilie, iaurt, frisca, lamaie, migdale, sos caramel. Ingrediente: Pentru blat: 3 oua 80 g zahar 100 g făinâ 40 g unt 1/2 lingurita praf de copt o lingurita esentâ de vanilie Pentru umplutură: 450 g iaurt bine o lamaie o lingurită esentă […]
    bucataras 2
  • Ochiuri in bacon 27/07/2017
    Ochiuri in bacon din: oua, smantana, bacon, cascaval, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri smântână de gătit 2 linguri caşcaval 4 felii bacon un pic de unt verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare:  Formele de brioşe se ung cu foarte puţin unt. Se pune câte o felie de bacon în […]
    bucataras 2
  • Chec cu mere si scortisoara 27/07/2017
    Chec cu mere si scortisoara din: mere, zahar, oua, scortisoara, ulei, faina, praf de copt, rom. Ingrediente: 4 mere 250 g zahăr 2 ouă 2 linguriţe scorţişoară un plic zahăr vanilat 200 ml ulei 250 g făină 1/2 plic praf de copt 50 ml rom   Mod de preparare: Merele se curăţă, se taie cubuleţe […]
    bucataras 2
  • Reteta zilei: Placinta de peste 27/07/2017
    Placinta de peste din: file de peste, file de cod afumat, lapte, lamaie, dafin, cimbru, boabe de piper, unt, patrunjel, sos de peste, ciuperci, sare, piper, piper cayenne, piure de cartofi, rosii, branza cheddar. Ingrediente:  450gr file de peste 225gr file de cod afumat 300ml lapte 1/2 lamaie, feliata 1 frunza dafin 1 crenguta cimbru […]
    bucataras
  • Placintele cu varza si marar 27/07/2017
    Placintele cu varza si marar din: faina, ulei, iaurt, sare, ceapa, piper, marar, ou, varza. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g faină 4 linguri ulei 120 ml iaurt un praf sare Pentru umplutură: o ceapă 1/2 varză fiert tare sare piper marar un galbenus pentru copt 2 linguri ulei   Mod de preparare: Pentru aluat, se frământă […]
    bucataras 2
  • Tarta cu lime 27/07/2017
    Tarta cu lime din: faina, unt, oua, zahar, sare, lamai, menta, rom, frisca. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 150 g unt un galbenus 2 linguri zahăr un praf sare 3 linguri apă rece Pentru umplutură: 4 ouâ 5 lamai verzi 100 g zahăr 10 frunzulite mentă 30 ml rom alb 150 ml friscă lichidă […]
    bucataras 2
  • Ficatei de curcan cu vin 26/07/2017
    Ficatei de curcan cu vin din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Curăţă ficăţeii şi spală-i […]
    bucataras 2
  • Prajitura cu frisca si biscuiti 26/07/2017
    Prajitura cu frisca si biscuiti din: biscuiti, unt, scortisoara, banane, gelatina, frisca, ciocolata. Ingrediente: Pentru blat: 300 g biscuiţi sfârâmitiosi 100 g unt un praf se scortisoarâ Pentru umplutură: 4-5 banane 1-2 foi gelatina Pentru servit: 250 ml frişca lichidă 50 g ciocolată   Mod de preparare: Pentru blat, se mărunţesc biscuiţii si se pun […] […]
    bucataras 2