//
citești...
Targuri

Picanterii de Bucuresti – 1/3 iunie 2012

Picanterii de Bucuresti te duce inapoi in timp, pe vremea cand negustorii dichisiti isi etalau podoabele si bunataturile care mai de care pe strazile Micului Paris.
Aceeasi atmosfera boema, de bon goût te asteapta la Picanterii de Bucuresti– targul Bucurestiului de altadata: pe acordurile muzicii de odinioară, cu negustori veritabili, ce te vor ademeni cu obiecte de arta deosebite si produse lucrate manual, decoratiuni, haine vintage si cadouri, cu expozitii de arta (tablouri, fotografii, etc.), cu tematica ,,Bucurestiul interbelic”.

Targul va avea loc, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – Bd. I. C. Bratianu nr. 2, staţia de metrou Universitate). A treia editie se desfasoara de vineri,  1 iunie, pana duminica, 3 iunie. Va asteptam cu drag!

Anunțuri

Despre cosminiacob

Cand vad pe altul mai prost ca mine imi creste inima in piept!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS Ultimele retete

  • Rulouri cu crema de alune 19/01/2018
    Rulouri cu crema de alune din: faina, zahar, oua, lapte, drojdie, ulei, lamaie, vanilie, nuci, alune, lamaie, cacao, rom. Ingrediente: Aluat: 500 g făină 100 g zahăr 3 gălbenuşuri 1/2 linguriţă sare 250 ml lapte 20 g drojdie proaspătă 30 ml ulei 1 linguriţă coajă rasă de lămâie 1 linguriţă coajă rasă de portocală 1 […]
    bucataras 2
  • Reteta zilei: Paste cu patrunjel 19/01/2018
    Paste cu patrunjel din: patrunjel, usturoi, ulei de masline, piper rosu, sare, suc de lamaie, spaghete. Ingrediente:  1 cana patrunjel 5 catei de usturoi, felii subțiri 3 linguri ulei de măsline ½ linguriță piper rosu ¼ lingurita sare ½ linguriță suc de lămâie 400gr spaghete     Mod de preparare: Fierbeti pastele al dente. Scurgeți […]
    bucataras
  • Jofra cu ciocolata neagra 19/01/2018
    Jofra cu ciocolata neagra din: ciocolata, unt, smantana, oua, indulcitor. Ingrediente: 200 g ciocolată neagră 85% 100 g unt 200 g smântână 3 linguri îndulcitor de stevia, pudră şi 1/2 linguriţă sare roz oua   Mod de preparare: Se topesc la bain-marie 200 g ciocolată neagră 85% cu 100 g unt 82% grăsime, amestecând din […]
    bucataras 2
  • Crema rapida de ciocolata 19/01/2018
    Crema rapida de ciocolata din: cacao, lapte de cocos, miere, fructe. Ingrediente: cacao lapte de cocos miere fructe   Mod de preparare: Se amestecă cacao crudă cu lapte de cocos cât să formeze o cremă şi se adaugă miere. Se poate adauga piure din fructe cum sunt bananele sau mango.   Pofta buna!
    bucataras 2
  • Gem simplu de prune 18/01/2018
    Gem simplu de prune din: prune, zahar. Ingrediente: 2 kg prune zahăr     Mod de preparare: Prunele curăţate de sâmburi se pun la fiert :operite cu apă. Se lasă 20 de minute, după care se scurg şi se mixează. Pentru fiecare kg de piure de prune se folosesc 750 g zahăr. Se pune piureul […]
    bucataras 2
  • Paine cu banane si ciocolata 18/01/2018
    Paine cu banane si ciocolata din: banane, faina, unt, ciocolata, zahar, oua, nuci, praf de copt. Ingrediente: 340 g banane decojite 260 g făină 100 g unt cu 80% grăsime 100 g ciocolată 100 g zahăr 2 ouă 50 g nuci 10 g praf de copt 1 esenţă de vanilie sare   Mod de preparare: Se […]
    bucataras 2
  • Alivenci cu piersici 18/01/2018
    Alivenci cu piersici din: malai, gris, faina, branza, oua, zahar, smantana, piersici, lamaie. Ingrediente: 1 pahar mălai 1 pahar griş 3/4 pahar făină 450 ml lapte 175 g brânză de vaci 2 ouă 1 pahar zahăr tos coaja de la 1 portocală zeama de la 1/2 lămâie 4-6 piersici 1 cană smântână   Mod de […]
    bucataras 2
  • Placinta frageda cu branza de vaci 18/01/2018
    Placinta frageda cu branza de vaci din: zahar, ulei, oua, praf de copt, bicarbonat de sodiu, smantana, faina, branza, gris. Ingrediente: Aluat: 10 linguri zahăr 10 linguri ulei 2 ouă 1 plic zahăr vanilat 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 vârf de cuţit bicarbonat de sodiu 200 g smântână 200 g făină Umplutură: […]
    bucataras 2
  • Guguluf cu alune si cacao 18/01/2018
    Guguluf cu alune si cacao din: oua, ulei, zahar, faina, praf de copt, cacao, smantana, ciocolata, alune. Ingrediente: 6 ouă 6 linguri ulei 1 cană zahăr 1 cană făină 1 plic praf de copt 2 pliculeţe zahăr vanilat 50 g cacao 200 ml smântână 6 bucăţele ciocolată de menaj alune   Mod de preparare: Se mixează […]
    bucataras 2
  • Budinca de tapioca cu cocos 18/01/2018
    Budinca de tapioca cu cocos din: lapte de soia, zahar de cocos, tapioca, scortisoara, fructe. Ingrediente: 300 ml lapte de soia 2 linguri zahăr de cocos 50 g perluţe de tapioca 350 g piure de dovleac 1/2 linguriţă scorţişoară 3 linguri zahăr de cocos fructe   Mod de preparare: Se dau în clocot 300 ml lapte […]
    bucataras 2